Medlemsförmåner

Som medlem hos Tandläkare – Egen Verksamhet (TEV) inom Sveriges Tandläkarförbund kan du se fram emot en rad exklusiva förmåner som är skräddarsydda för att stödja och berika din professionella resa. Vi värdesätter varje medlem och strävar efter att erbjuda en meningsfull gemenskap med konkreta fördelar.

TEV medlemsförmåner 2024

Du som är privatpraktiserande tandläkare får ditt medlemskap i Tandläkarförbundet via riksföreningen Tandläkare – Egen Verksamhet (TEV). Som medlem i TEV får du automatiskt ta del av förmåner via ditt medlemskap i Sveriges Tandläkarförbund.

Sveriges Tandläkarförbund

Som medlem i TEV får du 30 % lägre pris på Tandläkarförbundets kurser.

Se alla kurser här

Du som är medlem i TEV har tillgång till exklusiva förmåner hos Danske Bank, genom ett samarbete som mellan Danske Bank och Saco. Förmånliga bolån, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och egen personlig rådgivare är några exempel på vad det innebär för dig. 

För TEV-medlemmar som driver eget företag erbjuder Danske Bank dessutom ett paket av banktjänster avgiftsfritt under första året. Med ditt företags totala ekonomi som utgångspunkt hjälper Danske Banks företagsrådgivare dig att få en överblick samt ger de bästa råden för att utveckla och optimera verksamheten. Bankens digitala lösningar ger dig enkelt och snabbt överblick över ditt företags ekonomi och gör det smidigt att hantera dina dagliga bankärenden.

För att kunna ta del av Danske Banks medlemserbjudande behöver du uppge ditt medlemsnummer i TEV. Detta hittar du på din senaste faktura. Du kan också kontakta oss på info.tev@stlf.se eller 08-666 15 30 för att få ditt medlemsnummer.
Du kan du även registrera dig med ditt personnummer istället för medlemsnumret.

Till medlemserbjudandet hos Danske Bank

Som medlem Sveriges tandläkarförbund har du tillgång till extra förmånliga banktjänster hos SEB. Ansök om bil- eller bolån med kostnadsfritt låneskydd, få cashback på dina inköp och placera ditt sparande i prisbelönta fonder som gör avtryck i framtiden. Allt för en mer hållbar ekonomi.

Läs mer och ta del av hela erbjudandet

Prenumeration på Tandläkartidningen som utkommer med 10 nr/år.

Du får ca 30% lägre anmälningsavgift till Odontologisk Riksstämma. Läs mer om årets riksstämma här.

Med koden SACO082024 får medlemmar 8% rabatt hos Adlibris. Obs! Rabattkoden gäller ej på kurslitteratur och digitala böcker och går inte att kombinera med andra rabatter.

Gäller till och med 12 januari 2025.

Du som medlemmar hos TEV får 15% rabatt på Flex Rate genom att boka via denna länk: http://www.bestwestern.se/sv_SV.html?corpId=01428640.

(Flex Rate – priset som ger full flexibilitet att boka, ändra eller avboka din reservation utan debitering). Rabatten gäller altså ej på de billigaste priserna som inte är av-/ombokningsbara).

Med koden SACOFAMILJEN får medlemmar upp till 20% rabatt under helger och lov. Kan också bokas via direktlänk:

https://elite.se/?promotioncode=SACOFAMILJEN.

Som TEV medlem får du 3–7% rabatt på tågresor hos SJ. Boka din resa på länken nedan för att rabatten ska gälla.

Boka din resa här

De röda priserna som visas är i bokningswidgeten med rabatten avdragen. Rabatten gäller både i 1 och 2 klass på följande sätt:

  • Kan återbetalas 7 %,
  • Kan ombokas 4 % och
  • Kan ej ombokas 3 % rabatt.

För att boka om en ombokningsbar biljett kontakta SJ Kundservice 0771-75 55 55, (tonval 2). Ingen extra avgift tas ut.

Vid eventuella frågor, kontakta SJ Kundservice på foretag@sj.se.

 

Detta gäller: Resor med endast SJs tåg (ej periodkort) för privat bruk, dock ej resa på nattåg tillsammans med djur. Rabatt gäller ej för resor eller delsträckor med annan tågoperatör.

Dygnskryssning med Cinderella

50% rabatt på utvalda avgångar. Boka kryssning här ››

 

Möjlighet att ansöka om stöd från Kamrathjälpen om du får problem i din privatekonomi.

På www.tandlakarforbundet.se/faktabank hittar du råd och regler som gäller för tandvården. Du kan även följa vad Tandläkarförbundet anser och hur vi påverkar tandläkarnas yrkesfrågor.

Svenska Tandläkarförbundet ger ut skriftserien Kunskap & kvalitet med information om ansvar och kvalitet i tandvården. Som medlem får du tillgång till den.

TEV och Sveriges Tandläkarförbund erbjuder inga försäkringar, varken privata eller  företagsförsäkringar.

Som privatpraktiker kan du hitta alla försäkringslösningar genom branschorganisationen Privattandläkarna. Privattandläkarna erbjuder försäkringar som är utarbetade utifrån tandläkarföretagets situation med de bästa villkoren och priserna.

Läs mer om Privattandläkarnas försäkringar