Medlemsförmåner

Medlemskap i Tandläkarförbundet

Du som är privatpraktiserande tandläkare får ditt medlemskap i Tandläkarförbundet via riksföreningen Tandläkare – Egen Verksamhet (TEV). Som medlem i TEV får du automatiskt ta del av förmåner via ditt medlemskap i Sveriges Tandläkarförbund.

Tandläkarförbundet

Kurser – vidareutbildning

Som medlem i TEV får du 30 % lägre pris på Tandläkarförbundets kurser.
Se alla kurser

Bolån och erbjudanden hos Danske Bank

Du som är medlem i TEV har tillgång till exklusiva förmåner hos Danske Bank, genom ett samarbete som mellan Danske Bank och Saco. Förmånliga bolån, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och egen personlig rådgivare är några exempel på vad det innebär för dig. 

För TEV-medlemmar som driver eget företag erbjuder Danske Bank dessutom ett paket av banktjänster avgiftsfritt under första året. Med ditt företags totala ekonomi som utgångspunkt hjälper Danske Banks företagsrådgivare dig att få en överblick samt ger de bästa råden för att utveckla och optimera verksamheten. Bankens digitala lösningar ger dig enkelt och snabbt överblick över ditt företags ekonomi och gör det smidigt att hantera dina dagliga bankärenden.

För att kunna ta del av Danske Banks medlemserbjudande behöver du uppge ditt medlemsnummer i TEV. Detta hittar du på din senaste faktura. Du kan också kontakta oss på info.tev@stlf.se eller 08-666 15 30 för att få ditt medlemsnummer.
Du kan du även registrera dig med ditt personnummer istället för medlemsnumret.

Till medlemserbjudandet hos Danske Bank

Förmånliga banktjänster

Som medlem Sveriges tandläkarförbund har du tillgång till extra förmånliga banktjänster hos SEB. Ansök om bil- eller bolån med kostnadsfritt låneskydd, få cashback på dina inköp och placera ditt sparande i prisbelönta fonder som gör avtryck i framtiden. Allt för en mer hållbar ekonomi.

Läs mer och ta del av hela erbjudandet

Tandläkartidningen

Prenumeration på Tandläkartidningen som utkommer med 12 nr/år.

Reducerat pris på riksstämman

Du får 30 % lägre anmälningsavgift till Odontologisk riksstämma. Läs mer om årets riksstämma här.

Stöd & hjälp

Möjlighet att ansöka om stöd från Kamrathjälpen om du får problem i din privatekonomi. Du kan även vända dig till Tandläkarförbundets nätverk av kollegastödjare – om du behöver ventilera problem på jobbet.  Stöd kring de odontologiska riktlinjerna och etiska frågor.

Faktabank – tandvård

På www.tandlakarforbundet.se/faktabank hittar du råd och regler som gäller för tandvården. Du kan även följa vad Tandläkarförbundet anser och hur vi påverkar tandläkarnas yrkesfrågor.
Tidskriften Kunskap & kvalitet
Svenska Tandläkarförbundet ger ut skriftserien Kunskap & kvalitet med information om ansvar och kvalitet i tandvården. Som medlemfår du tillgång till den.
En kollega som lyssnar

Som medlem i Sveriges Tandläkarförbund kan du under full sekretess och helt utan kostnad vända dig till en kollega i förbundets nätverk av kollegastödjare.

Läs mer på tandlakarforbundet.se

 

Kan jag få försäkringar genom TEV?

TEV och Sveriges Tandläkarförbund erbjuder inga försäkringar, varken privata eller  företagsförsäkringar.

Som privatpraktiker kan du hitta alla försäkringslösningar genom branschorganisationen Privattandläkarna. Privattandläkarna erbjuder försäkringar som är utarbetade utifrån tandläkarföretagets situation med de bästa villkoren och priserna.

Läs mer om Privattandläkarnas försäkringar