fbpx

Odontologisk Riksstämma & Swedental 2024 i Göteborg

Vi ses den 13-15 november 2024
BOKA IN ÅRETS HÄNDELSE!

13-15 november 2024

Den 13-15 november 2024 samlas för 60:e gången tandvårdssverige för att sätta agendan för branschen och diskutera vägen framåt. Vi kommer bjuda på ett stjärnspäckat jubileum!

Läs mer

JUBILEUM

Missa inte årets Jubileumsfest!

Med 60 år av framstående tandvårdsinnovationer och banbrytande ögonblick, är detta jubileumsfesten som du inte vill missa! Glittrande mingelmiddag och spektakulära liveuppträdanden väntar på dig! Den 14 november kommer Valand i Göteborg att omvandlas till en plats för att fira Odontologisk Riksstämma 60år!

ARRANGÖR

Svenska Tandläkare-Sällskapet

Svenska Tandläkare-Sällskapet är en stiftelse med uppgift att stödja odontologisk vetenskap och forskning. Stiftelsen förvaltar vetenskapliga fonder, ger ut pris och stipendier, främjar odontologisk fortbildning, arrangerar den årliga Odontologiska Riksstämman och förvaltar odontologiskt-historiskt material.

Läs mer

Följ oss i våra sociala kanaler!


Nyheter om Riksstämman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av senaste nytt från Odontologisk Riksstämma & Swedental? Fyll i formuläret för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Boka din monterplats på Swedental 2024

Upptäck en unik möjlighet att synas på Nordens mest inflytelserika samlingsplats för tandvårdsbranschen – Swedental 2024!

Boka monterplats här

Arrangörer

Odontologisk Riksstämma och Swedental arrangeras av Svenska Tandläkare-Sällskapet i samarbete med FSD, Föreningen Svensk Dentalhandel och Svenska Mässan

Göteborg Stad och Västra Götalandsregionen, står för värdskap av Odontologisk Riksstämma och Swedental i Göteborg