Odontologisk Riksstämma

Årets mest efterlängtade evenemang!

Årets Riksstämma blev en riktig succé!

Stort tack till alla föreläsare, utställare och besökare för denna gång. Vilken glädje att åter kunna ses fysiskt! Med årets framtidstema Tillbaka till framtiden, över 60 programpunkter, möjligheten att träffa ämnes- och specialistföreningarna i Future Lab, lyssna till nytt inom forskningen, Etikdagen, Forskning i fokus och Tandteknikernas engagemang i Lab-Day blev årets Odontologiska Riksstämma en riktig succé. Tillsammans med utställningen Swedental är vi Nordens största mötesplats för dentalbranschen och i år besökte 7 426 personer evenemanget på Stockholmsmässan i Älvsjö under tre dagar.

NORDENS STÖRSTA MÖTESPLATS

Riksstämman & Swedental

Tillsammans med Swedental skapar vi Nordens största mötesplats för dentalbranschen. Vi ses igen på Svenska mässan i Göteborg den 16-18 november 2022!

ODONTOLOGISK RIKSSTÄMMA & SWEDENTAL

Vi moderniserar vårt visuella uttryck!

Inför 2022 görs ett omtag och ett nytt grafiskt manér lanseras både när det gäller form och färg. Det nya formspråket ska spegla framåtanda och nytänk. Det ska visa att Odontologisk Riksstämma och Swedental är den självklara mötesplatsen när branschen möts.

FORSKNING

Forskning i fokus

Nu är det dags att bredda forskningsperspektivet och fästa blicken på det som väntar bakom hörnet. På Riksstämman 2021 kommer Svenska Tandläkare-Sällskapet att presentera aktuell och framtida forskning inom områdena etik, klinisk forskning och artificiell intelligens.

Läs mer!

Vi som arrangerar Riksstämman

I år arrangerar Svenska Tandläkare-Sällskapet den 57:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det Odontologiska området. Svenska Tandläkare-Sällskapet är en stiftelse med uppgift att stödja odontologisk vetenskap och forskning. Stiftelsen förvaltar vetenskapliga fonder, ger ut pris och stipendier och främjar odontologisk fortbildning. Vi har träffat Per Vult von Steyern, ordförande i Svenska Tandläkare-Sällskapet som berättar mer om Sällskapets uppdrag och hur de arbetar med Riksstämman.

Läs mer här!

Blogg

Forskning och kunskap från Svenska Tandläkare-Sällskapet