Odontologiska Riksstämman

Årets mest efterlängtade evenemang!

Vi ses fysiskt på Riksstämman i år!

Svenska Tandläkare-Sällskapet arrangerar i år den 57:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det Odontologiska området. Det som skiljer årets stämma från alla tidigare är det uppdämda behovet att få träffas fysiskt efter en lång period präglad av restriktioner.

Nu blickar vi framåt! Begränsningarna för antalet besökare på mässor är i skrivande stund släppta. Det blir en fysisk riksstämma inom ramarna för Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tandvårdens mötesplats nummer ett blir i år på Stockholmsmässan i Älvsjö den 17–19 november. Under temat ”Tillbaka till framtiden” arrangeras nu en fysisk riksstämma med digitala kompletterande inslag.

Läs mer och anmäl dig här!

FUTURE LAB 2021

Besök Future Lab!

Kom till Future Lab och lyssna på posterpresentationer och miniföredrag på Dialogscenen samt förmedla, lyssna och samtala med ämnes- och specialistföreningar i Greenroom. Där får du även direktkontakt med tandvårdens myndigheter på Myndighetstorget.

Nordens största mötesplats!

Riksstämman & Swedental

Tillsammans med Swedental skapar vi Nordens största mötesplats för dentalbranschen. Vi ses på Stockholmsmässan den 17-19 november.

Läs mer på Swedental.se

FORSKNING

Forskning i fokus

Nu är det dags att bredda forskningsperspektivet och fästa blicken på det som väntar bakom hörnet. På Riksstämman 2021 kommer Svenska Tandläkare-Sällskapet att presentera aktuell och framtida forskning inom områdena etik, klinisk forskning och artificiell intelligens.

Läs mer!

Vi som arrangerar Riksstämman

Svenska Tandläkare-Sällskapet är en stiftelse med uppgift att stödja odontologisk vetenskap och forskning. Stiftelsen förvaltar vetenskapliga fonder, ger ut pris och stipendier och främjar odontologisk fortbildning. Dessutom arrangerar de den årliga odontologiska Riksstämman. Vi har träffat Per Vult von Steyern, ordförande i Svenska Tandläkare-Sällskapet som berättar mer om Sällskapets uppdrag och hur de arbetar med Riksstämman.

Läs mer här!

Blogg

Forskning och kunskap från Svenska Tandläkare-Sällskapet

Tandlakarforbundet.se sparar data i cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du det. Läs mer om cookies här. Vår dataskyddspolicy hittar du här.