Vanliga frågor och svar

Frågor och svar om Riksstämman & Swedental 2024

Svenska Tandläkare-Sällskapet arrangerar i år den 60:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det odontologiska området. Svenska Tandläkare-Sällskapet är en stiftelse med uppgift att stödja odontologisk vetenskap och forskning. Förutom att arrangera den årliga Odontologiska Riksstämman förvaltar stiftelsen även vetenskapliga fonder, ger ut priser och stipendier och främjar odontologisk fortbildning.

Ingenting slår det verkliga mötet. Särskilt inte i dentalbranschen. Vid det senaste mötet i Göteborg registrerades över 9700 besök till Swedental. Som Nordens tveklöst största mötesplats för alla som arbetar inom tandvårdssektorn är Swedental därför ett måste. Odontologisk Riksstämma och Swedental erbjuder ett gyllene tillfälle för hela tandvårdsteamet att samlas och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang. Läs mer om Swedental 2024

Vi ses igen den 13-15 november på Svenska Mässan i Göteborg. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook och Instagram och  Riksstämmans webbplats samt läs mer Swedental

På Svenska Mässan i Göteborg – Kom dit!

Allt om Odontologisk Riksstämma hittar du här: tandlakarforbundet.se/riksstamman-swedental

Allt om Swedental hittar du här:
swedental.se

Följ oss här och på Facebook och Instagram.

Boka tidigt-fasen är öppen för samtliga utställare oavsett monterstorlek och varar till den 31 december 2023. Under denna period så är kostnaden för monterhyran vid bokning 1 950 kr/kvm.

Kontakta oss idag för att boka din monter!
Anders Persson, tel: 031 708 85 53, anders.persson@svenskamassan.se, alternativt
Malin Magnusson, +46 31 708 80 24malin.magnusson@svenskamassan.se

Läs mer om monterbokning här

Anmälan öppnar den 2 maj 2024. Håll utkik på webben för mer information.

Anmälan till programpunkterna öppnar i juni. Till dig som redan köpt inträdesbiljett kommer det skickas ut en länk för anmälan till det vetenskapliga programmet.

Det är kostnadsfritt att delta på mässan Swedental. För att komma in på mässan registrera du dig gratis här.

Ja det kan du göra, men då tillkommer en administrativ avgift på 95kr.

Mejla riksstamman@tandlakarforbundet.se och meddela ditt förhinder. Vid avbokning eller ändring av din bokning, ange alltid bokningsnummer.

Fram till 20 september kan du avboka din biljett utan kostnad. Vid avbokning efter den 21 september debiteras hela deltagaravgiften. Avbokningsvillkoren gäller även förbokad lunch och fika. Anmälan till de sociala aktiviteterna, onsdag och torsdag kväll, är bindande vid anmälningstillfället.

Du kan överlåta din biljett till din kollega utan extra kostnad, men du måste anmäla det till oss på riksstamman@tandlakarforbundet.se med bokningsnummer, namn och e-post till den som tar över din biljett.