Sveriges Tandläkarförbunds dataskyddspolicy

Så här hanterar vi dina personuppgifter

För att kunna ge dig tillgång till dina medlemsförmåner och till vår kursverksamhet behöver vi behandla personuppgifter om dig. Vi värnar om din integritet och samlar inte in fler uppgifter än vi behöver. Sveriges Tandläkarförbund är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter för icke medlemmar, prenumeranter och annonsörer, samt har gemensamt personuppgiftsansvar för medlemmar tillsammans med Tjänstetandläkarna (TT), Tandläkare – Egen Verksamhet (TEV), Studerandeföreningen och Riksföreningen för utbildning, forskning och specialisttandvård (SOL).

Genom att behandling av dina personuppgifter är nödvändiga för att fullgöra ett avtal, accepterar du vår dataskyddspolicy och godkänner att vi använder e-post för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår denna dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster.

Läs vår dataskyddspolicy

Har du frågor?

I första hand kontakta oss på 08-6661500 eller kansli@tandlakarforbundet.se
Har du frågor om integritets- och dataskydd kan du kontakta vårat dataskyddsombud:
Annelie Abrahamsson, AdviceU AB:
annelie.abramsson@adviceu.se

Tandlakarforbundet.se sparar data i cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du det. Läs mer om cookies här. Vår dataskyddspolicy hittar du här.