Mingla med dina branschkollegor

Tillsammans med dina kollegor kan du delta på våra kvällsaktiviter i samband med Odontologiska Riksstämman & Swedental. Boka en eller båda kvällarna för att äta och umgås tillsammans med tandvårdsbranschen. Efter middagarna öppnar vi för efterinsläpp. Missa inte detta!

Kvällsaktiviteterna går att boka i samband med att registreringen.

Middag och fest på Facit Bar

Kvällen startar på Facit Bar, en resturang med fokus på svenska råvaror där man arbetar med geografiska smak-teman utifrån Sveriges olika landskap. Dem beskriver sitt koncept som ”det svåra är det enkla, det goda är det goda och vägen dit skall vara riktigt krånglig”.

Kvällen består av en trerättersmiddag där du tillsammans med kollegorna får uppleva en smakexplosion av det bästa slaget.

Pris: 645kr för en tre rätters middag, dryck ingår ej utan köpes på plats.

Meny
Förrätt
Alternativ 1                                 
Krämig hummersoppa

Alternativ 2 (vegetarisk)
Tartlett

Huvudrätt
Alternativ 1          
Hängmörad ryggbiff

Alternativ 2 (vegetarisk)
Krispig löpeld

Dessert
Mörk choklad & hjortronterrin

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Mingelmiddag på Rex Rådhuset

I rådhusets anrika lokaler huserar Rex, där flera restaurangverksamheter med egna koncept och menyer huserar under samma tak, allt ifrån ett franskt brasserie till en öl-pub eller varför inte ta dig till den jazziga cocktailbaren med livemusik.

Kvällen kommer att bestå av ett unikt mingelkoncept där Rådhuset öppnas upp och man får möjlighet att ta del av alla koncept. Man får en badge som fungerar som värdehandling till förtäringen som kryssas av efter respektive station. Den fungerar också som en vägvisare för varje koncept. Detta inbjuder till världens bästa mingelfest där du som gäst kan rotera runt i hela vackra Rådhuset.

Vi ser fram emot livemusik från jazzband, DJ och härlig mingelstämning!

Pris: 565kr, mingelmiddag, dryck ingår ej utan köpes på plats.

Meny, mingelmiddag
Sliders på Norrländskt vis

Fjällröding

Ost & Chark

Rencarpaccio

Crème brûlée

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.