Nu drar höstens planerade kurser igång

Nu har höstens planerade kurser precis dragit igång och det är vi mycket glada för. Efter en minst sagt annorlunda vår är vi extra glada att få välkomna er tillbaka till oss. Även om kursutbudet är något mindre än vanligt erbjuder vi en rad olika och spännande kurser under hösten.

Inför kursstart vill vi informera om att vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens säkerhetsåtgärder och hygienföreskrifter under våra kurstillfällen. Vi har bokat om till större lokaler än vanligt för att kunna öka avståndet mellan kursdeltagarna och vi ”dukar för varannan”. Vi ser till att det finns möjlighet att hålla en god handhygien och vi informerar både innan och under kurstillfället om allmänna hygienråd och riktlinjer kring när man bör stanna hemma.

Vi är redo för en lärorik höst tillsammans med er och vi är nog inte ensamma om att tycka att detta ska bli vansinnigt kul. Vikten av att få lära och utbilda sig är märkbar och höstens kurser har sakta börjat bokas på. Så tveka inte att boka in en kurs till hösten!

Har du några frågor går det bra att mejla eller ringa oss.
Kontakta kursverksamheten

Gå till vår hemsida och spana in höstens spännande kursutbud:
www.tandlakarforbundet.se/kurser

Läs också