Träffa Sveriges Tandläkarförbund på kommande mässa i Göteborg

Snart börjar den Odontologiska Riksstämman på Svenska Mässan i Göteborg 16-18 november. Tandläkartorget är en självklar träffpunkt på utställningsdelen, Swedental.

Tandläkartorget har blivit ett känt begrepp. En monterplats som man hittar på den stora utställningsdelen Swedental som finns i anslutning till den Odontologiska Riksstämman, i år på Svenska Mässan i Göteborg. Här har du möjlighet att träffa representanter från förbundets kursverksamhet, Tjänstetandläkarna, Tandläkare- Egen Verksamhet, SOL, Riksföreningen för tandläkare inom Forskning, Utbildning och Specialisttandvård, Studerandeföreningen samt Kamrathjälpen. Förbundets styrelse kommer också att finnas representerade i montern.

Det kommer finnas flera roliga aktiviteter och tävlingar i montern. Tandläkartidningen kommer exempelvis att ha sin omslagstävling på en av väggarna, med möjlighet att vinna biobiljetter. Nytt för i år är även att det kommer finnas information om nästa års stora satsning av den Odontologiska Riksstämman och Swedental för första gången i Umeå. Om man vill boka monter i Umeå så kan man också göra det på Tandläkartorget. Dessutom går det även att tävla om VIP-biljett till kommande Odontologiska Riksstämma i Umeå!
Välkomna till Tandläkartorget!

Läs också