Smile Tandvård på Swedental 2023 ­– nya möjligheter och gemenskap i fokus

Tandvårdsbranschen är i ständig förändring, och Swedental i Umeå utgör en viktig mötesplats för aktörer att dela kunskap, upptäcka nya innovationer och bygga starka nätverk. I denna anda av utveckling och samarbete är det spännande att höra från Malin Schmidt, vd för den svenska delen av tandvårdsföretaget Smile, om deras förväntningar och visioner inför årets mässa.

Förväntningar och gemenskap
Malin berättar – Vi har en relativt stor verksamhet i Norra Sverige, det är verkligen en speciell möjlighet för oss att samla många av våra medarbetare från norra regionen under mässdagarna. Att kunna dela denna upplevelse tillsammans, i en miljö som främjar lärande och gemenskap, är något vi ser fram emot med stor glädje.

Genom deltagande på Swedental 2023 har Smile möjligheten att inte bara stärka sina interna band, utan även att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter med andra professionella inom branschen.

Strävan efter tillväxt och delaktighet
“Vi ser fram emot att träffa potentiella framtida medarbetare i Norra Sverige, för att kunna inspirera och motivera dem till att bli en del av vår växande gemenskap, vårt fokus ligger på att erbjuda våra medarbetare en plats där de kan växa och utvecklas tillsammans med oss “, säger Malin.

Smile Tandvård ser Swedental som en möjlighet att erbjuda passionerade individer en inblick i deras vision och möjligheter. De kommer att lyfta fram sina framgångsrika traineeprogram för både tandläkare och tandhygienister, som inte bara stödjer nykomlingar inom branschen, utan också främjar ständig utveckling och delaktighet.

En verksamhet med bred bredd
Genom sin närvaro på Swedental har Smile också chansen att presentera sin mångfacetterade verksamhet. “Vi vill visa att vi faktiskt strävar efter att vara närvarande i hela Sverige och i både stad och landsbygd,” understryker Malin. “Vi erbjuder inte bara en bred portfölj av allmäntandvård, utan har också specialister inom vårt team. Det är en möjlighet att belysa att tandvård inte bara handlar om storstadsområden, utan att vi är engagerade över hela landet.”

Framtiden ser ljus ut
Med en spännande monter och en dedikerad personal, kommer Smile att erbjuda besökarna på Swedental en chans att upptäcka mer om deras verksamhet och engagemang. Med fokus på växande tillsammans och främjande av en hälsosam gemenskap inom tandvården, ser Smile fram emot att möta nya ansikten och dela sin passion för vård och utveckling på årets mässa

Se årets utställare här

Registrera din mässbiljett här

Läs också