Medlemsbrev November

Medlemsbrev november 2021

Jag älskar den Odontologiska Riksstämman och Swedental!

Det är som en gigantisk M&M’s Store – som gjort att vandra runt i och plocka bland godsaker! En liten ask med nya sektionsmatriser som fångar ögat, en kort kurs om pandemin, ett snabbt möte i en monter, en munfull med fluor med ny spännande smak. Kanske skall det beställas nya vinkelstycken, eller en scanner. Det är färgglatt och fyllt av ett förväntansfullt sorl. I år var det extra speciellt efter en längre tid med restriktioner.

Jag älskar mötesplatsen med de planerade och spontana möten som uppstår. Att få träffa säljare IRL gör stor skillnad. Att få träffa kollegor och medlemmar IRL är ännu större. Alla leenden! Unga kollegor och medarbetare som är med för första gången! Stort.

Jag älskar kunskapsutbytet och kunskapsintaget! Det finns lagom av allt. Vill man fördjupa sig efter en riksstämma? Absolut, säger jag! Så många inspirerande föreläsare och skickliga kollegor att imponeras av. Framgångsrika entreprenörer, små och stora företagare, alla finns på plats.

Jag älskar känslan i kroppen efter flera dagar med möten, lite slut men framför allt energifylld! Nu är det dags att vara stolt över det som åstadkommits. Nu är det dags att planera för dagarna eller åren som kommer. Vi kan inte veta vad som väntar, men vi kan förbereda oss på förändringar. Och det gör vi bäst genom kunskap, nyfikenhet och lärande.

Jag älskar mitt yrkesval och allt det har fört med sig! Det är med stor stolthet som jag tackar för förtroendet att få vara TEVs ordförande en period till. Nu planerar vi i styrelsen inför 2022. Närmast tänker vi oss en eftermiddag och kväll i Skåne under maj eller juni – ett medlemsmöte med föreläsning och middag. Här finns chans att få ställa oss i styrelsen mot väggen och komma med direkta inspel som vi kan jobba vidare med. En möjlighet för att oss att få träffa er, berätta mer om vad vi gör och kan göra för er våra medlemmar.

Tack alla medlemmar som kom till TEV-dagen och årsmötet i Västerås.
Tack till mina fina styrelseledamöter för ett spännande och bra 2021.
Tack till alla härliga medarbetare på Förbundskansliet, ni är grymma!
Tack till alla ledamöter och ordförande i Förbundsstyrelsen, tack för den fina tonen vi har mot varandra. Respekt!

Tack till alla medlemmar som kommer på framtida möten, tack för ert engagemang och för att ni berättar för de som inte är med hur bra det är att vara medlem!

Ta hand om er och så avslutar vi 2021 på bästa sätt. Vi ses 2022.

Er ordförande och styrelsen i TEV

Läs också