Kom på tjejkväll med börsen 21 september 18.00

Varför är aktieägande viktigt, är aktier eller fonder bäst och hur kommer börsen att utvecklas framöver? Det är några av frågorna som kommer att bli besvarade när Danske Bank sänder Tjejkväll med börsen live torsdagen 21 september 2023.

Oavsett om du är en nybörjare och aldrig har köpt en aktie men vill lära dig mer eller om du redan är en erfaren börsveteran som vill lyssna till spännande profiler och svenska företag och kanske få ett eller annat tips se till att inte
missa livesändningen Tjejkväll på Börsen 2023, direkt från Nasdaq Stockholm.

Spännande gäster
Bland kvällens gäster hittar vi bland andra Johanna Norberg, vd Danske Bank Sverige, Fredrik Ekström, vd Nasdaq Stockholm, Henrik Johansson, vd Unga Aktiesparare och Håkan Lundstedt, vd Synsam. Danske Banks experter Maria Landeborn och Jennie Sandén ger också sin syn på det rådande börsläget och ger konkreta tips om hur man kan tänka kring sitt sparande och börsen just nu. Programledare är journalisten, nyhetsprofilen och flerfaldiga “På Spåret” vinnaren Parisa Amiri.

Program

• När kommer lågkonjunkturen? Det ekonomiska läget just nu, kort uppdatering med Danske Banks sparekonom Maria Landeborn och privatekonom Jennie Sandén.

• Hur funkar börsen? Fredrik Ekström, vd Nasdaq Stockholm och Adam Kostyál, europeisk listningschef.

• Hur går man till väga för att förändra en hel bransch, och dessutom gå i bräschen för att väva in hållbarhet som en hörnsten i ett anrikt varumärke? Lyssna till Håkan Lundstedt, vd på Synsam, när han berättar om deras resa till börsnoterat bolag och hans syn på kunden och hur man bygger vinnande team Vad undrar DU? Har du en fråga som rör börsen och aktier, eller vill ha tips på hur du kan tänka kring sparande? Eller kanske om du ska binda ditt bolån eller inte och bör man välja att spara eller att amortera? Ställ dina frågor, så besvarar experterna Maria Landeborn och Jennie Sandén allt som rör sparande, investeringar och privatekonomi.

Tips! Följ gärna Tjejkväll på Börsen 2023 på Facebook, där du redan nu har möjlighet att ställa dina frågor:

Tjejkväll på Börsen 21 september

Läs också