DentView – ny utställare på Swedental

Mika Malinen, vd, på DentView berättar om företagets medverkan på Swedental där man bland annat kommer man kunna spana in en virtuella kiosk som får kliniker att ligga i framkant när det kommer till kundbemötande och datainsamling.

DentView virtuella kiosk och Mika Malinen vd på DentView

Berätta mer om DentView?
– DentView är ett datasystem som underlättar arbetet på tandvårdskliniker. Vår virtuella self-tool kiosk placeras i väntrummet på tandvårdskliniken för att underlätta mottagande av patienter och öka egenvårdsvägledning, samt att på ett kostnadseffektivt sätt generera data om patienterna för att förbättra verksamheten.

Varför vill ni vara en del av Swedental?
– Responsen har varit exceptionellt bra i Finland, både hos kliniker och kunder inom munhälsa. Vi siktar på att utöka vår verksamhet i de skandinaviska länderna. Just nu har vi ett pågående samarbete med Malmö universitet där vi tillsammans finjusterar systemet för att det ska passa svenskt tänkande och hälsoidéer. Vi har satsat mest på Swedental i Umeå det kommer att vara huvudutställning för vår innovation på den svenska marknaden, så jag hoppas att många kommer förbi för att ta del av vår self-tool kiosk.

Vad kommer att finnas i er monter som man inte får missa?
– Kom och prova vår nya virtuella kiosk! Se i praktiken hur din organisation kan göra vardagen på kliniken enklare och få mer nöjda och aktivt involverande kunder. Vi erbjuder också ett gratis pilottest till utvalda organisationer, både universitet och offentliga kliniker runt om i Sverige. Men det är bara ett visst antal, så se till att vara först med få vara pilotest till våran virtuella kiosk!

Vad ser ni fram emot med Swedental 2023?
– Vi ser fram emot att träffa svenska tandläkare och dela tankar om framtidens förebyggande vård och möjligheter till datainsamling och berätta mer om vad vi erbjuder inom det området. Det ska bli trevligt att nätverka med besökare som delar passion för att förbättra människors munhälsa och ge alla lika tillgång till förebyggande vård av hög kvalitet!

Om du är intresserad av att läsa mer om Dentview så har dem en virtuell presentation på sin hemsida: dentview.fi/sv 


Läs mer om vilka företag som kommer till Swedental i Umeå här

Läs också