Välkommen till Tandläkarförbundets nya webb!

Tandläkarförbundets nya hemsida är gjord i en modernare teknik som gör kursbokningen bekvämare för dig som besöker sidan med en bärbar enhet, som mobiltelefon eller läsplatta.

Sidan har fått en ny form och delvis ny innehållsstruktur men vi hoppas att du kommer att känna igen dig ändå och hitta det du söker. Vissa delar av Faktabanken är endast tillgänglig för dig som är medlem. Logga in med personnummer och beställ ditt lösenord genom att välja Glömt lösenord.

Att boka sig på kurs blir nu lite enklare då det bara krävs personnummer. Var noga med att logga ut när du har lagt din bokning. Vi hoppas att du hittar din kurs och lätt bokar din kursplats.

Varmt välkommen med dina frågor och funderingar kring nya webben, samt ris och ros till lena.munck@tandlakarforbundet.se.