Clarion Hotel Umeå

Hotellet har alla faciliteter man kan önska sig av ett hotell: spa, läcker bar på taket, gym, restaurang med tillhörande takterrass. Hotellet är inte bara ett hus med många sängar och härlig frukost, utan också ett pulserande ställe att mötas på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå

Stora Hotellet

En hotellupplevelse utöver det vanliga, där saltstänkt historia möter världsvan modernitet. Beläget i händelsernas och Umeås centrum med grannar som konferensvåningen P5, kulturhuset Väven, Rådhusparken och Umeälven. Njut av en förstklassig hotellfrukost på prisbelönta Gotthards Krog och det kontinentala inomhustorget.

Stora Hotellet

 

U&Me Hotel

Nytänkande hotell som tänjer på gränserna för den traditionella hotellupplevelsen. Hotellet ligger i direktanslutning till Vävenkvarteret med kultur- och nöjesliv. På det livliga inomhustorget hittar du restaurang, bar och kafé.

U&Me Hotel

Clarion Collection Hotel Uman

Unik hotellpärla med hemkänsla i centrala Umeå. Hotellet ligger intill den vackra Umeälven och bara en minut bort ligger gågatans butiker.

Clarion Collection Hotel Uman

Scandic Umeå Plaza

Bo i skön avslappnad miljö, granne med gågatans shopping och nöjesliv.

Scandic Umeå Plaza

Scandic Umeå Syd

Ligger ca 15 minuters promenad från Umeå centrum, mellan Umeå centrum och Umeå Airport.

Scandic Umeå Syd

Comfort Hotel Umeå City

Centralt, modernt och enkelt.  Hotellet erbjuder rum med utsikt över Umeälven eller stan men även rum utan fönster.

Comfort Hotel Umeå City

Best Western Hotel Botnia

Nära flygplatsen – ca tio minuters bilresa från tåg- och busstation, city, universitet och sjukhus. Fri parkering med motorvärmare.

Best Western Hotel

Comfort Hotell Winn

Ett modernt hotell mitt i centrala Umeå.

Comfort Hotel Winn

Elite Hotel Mimer

På gågatan i Umeå finns ett vackert hotell i en imponerande tegelbyggnad som en gång var en skola. Elite Hotel Mimer är ett varmt och personligt hotell med gym, bastu och mysig restaurang.

Elite Hotel Mimer

First Hotel Dragonen

Ett familjeägt hotell i centrala Umeå med fem minuters promenad från Centralstationen och gågatan. Hotellet erbjuder familjär stämning och en härligt inbjudande lounge för avkoppling och arbete. okning sker via mejl: dragonen@firsthotels.se eller telefon: 090-125 800. Uppge bokningskod TANDL231115.

First Hotel Dragonen

Profil Hotel Aveny

Fyrstjärnigt designhotell i centrala Umeå. Hotellet kombinerar teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.

Profil Hotel Aveny

Hotell Björken

Trestjärnigt hotell för affärsresenärer, konferensgäster, idrotts grupper, turister eller andra besökare. Hotellet är beläget med närhet till Umeå Universitet och Norrlands Universitetssjukhus. Uppge bokningskod RS2023 vid bokning.

Hotell Björken

Hotell Gamla Fängelset

Umeås gamla fängelse från 1861 är en vacker och historisk byggnad, varsamt renoverad. Centralt läge i lugna kvarter nära Umeälven med fem minuters promenad till citykärnan och gångavstånd till flera sevärdheter

Hotell Gamla Fängelset

Norrland YMCA Hostel

Bara 6 minuters promenad från centrala ligger Norrland YMCA Hostel, en del i KFUM. Frukost med nygräddat bröd, sänglinne, handduk, Wi-Fi samt städning ingår alltid.

Norrland YMCA Hostel